0 800 330 ...показати   Безкоштовно у межах Україниsales@tyreclub.com.ua

TyreClub: шини, диски та АКБ

рекомендовані
Hankook Ventus Prime 4 K135 205/55 R16 91V FR
від 2663
Hankook Ventus Prime 4 K135 205/55 R16 91V FR
Для легкових автомобілів і позашляховиків
Hankook Ventus Prime 3 K125 195/65 R15 91V
від 2344
Hankook Ventus Prime 3 K125 195/65 R15 91V
Для легкових автомобілів і позашляховиків
Michelin Primacy 4 195/65 R15 91H
від 2891
Michelin Primacy 4 195/65 R15 91H
Для легкових автомобілів і позашляховиків
Laufenn S Fit EQ LK01 205/55 R16 94V XL FR
від 2246
Laufenn S Fit EQ LK01 205/55 R16 94V XL FR
Для легкових автомобілів і позашляховиків

Шинний Клуб Тайр Клаб пропонує унікальні можливості, завдяки яким ви можете легко і вигідного підібрати автомобільні комплектуючі  — шини, диски, АКБ. Ми допомагаємо власникам бізнесу, онлайн-магазинам та іншим споживачам знайти офіційних постачальників продукції, надаючи повну і точну інформацію про автомобільні диски та шини, АКБ. Наша мета  — заощадити ваш час і мінімізувати ризики, пов'язані із закупівлею товарів безпосередньо у постачальників. Шинний Клуб — це не просто інтернет-магазин шин, дисків та АКБ, а багатофункціональний сервіс, що надає широкі можливості для всебічного огляду, пошуку і вибору постачальника серед актуальних пропозицій на українському ринку.

Особливість сервісу

TyreClub є платформою з великим обсягом інформації, включно з точними параметрами продукції. Якщо вам потрібно купити шини та диски в Україні, з нашим сервісом ви зможете:

  • швидко знайти необхідну інформацію про виробників, бренди, товари;
  • підібрати продукцію за конкретною маркою автомобіля;
  • проаналізувати пропозиції постачальників;
  • порівняти ціни на товари;
  • знайти товари з важливими вас параметрами;
  • придбати продукцію безпосередньо у постачальників, без посередників.

Пропозиції можуть відрізнятися, оскільки кожна юридична або фізична особа надає і коригує інформацію в індивідуальному порядку:

  • адреса складу та шиномонтажу;
  • графік роботи;
  • банківські дані для оплати;
  • способи та умови доставки;
  • відомості про повернення товару;
  • гарантійні зобов'язання;
  • наявність знижок для постійних клієнтів тощо.

У нас ви знайдете інформацію про реальну наявність товарів на конкретному складі. Крім цього ви побачите інформацію про дату його оновлення і докладні параметри продукції, такі як рік і країна виробництва, швидкість, навантаження, омологації та інше.

Широкий вибір шин, велика представленість брендів і можливість підбору по авто

Завдяки нашій платформі у вас є можливість не просто купити диски та шини в Україні, а й ретельно проаналізувати актуальні пропозиції: порівняти ціни, умови співпраці тощо. Завдяки цьому ви зможете вигідно придбати автошини, диски й АКБ, які підходять саме вашому автомобілю.

Шинний Клуб пропонує великий перелік моделей покришок для транспортних засобів будь-яких марок, а також технічних характеристик. У нас ви знайдете великий обсяг інформації про практично всіх брендах, чия продукція представлена ​​на українському ринку.

Щоб легко і швидко знайти необхідні пропозиції постачальників, ви можете скористатися формою для підбору шин і дисків по автомобілю:

  • Марка — список виробників, що випускають автомобілі.
  • Модель — перелік моделей транспортних засобів, які розроблені та проводилися під певним брендом.
  • Рік випуску — рік, в якому автомобіль був зібраний і випущений з конвеєра.
  • Комплектація — набір опцій, які встановлені в авто.

Після вибору потрібних параметрів ви побачите як заводські шини, які встановлюються на автомобіль виробником, так і альтернативні варіанти, які підходять для конкретного авто.

На нашому сайті ви знайдете шинний калькулятор, в якому зможете вказати технічні характеристики покришок і дисків свого авто: ширину, висоту, посадковий діаметр, виліт диска (ET) і так далі. Після цього на сторінці з'явиться перелік деталей, які можна встановлювати на вашу машину в якості альтернативи заводським.

Великий асортимент шин і дисків з можливістю підбору по авто

За допомогою Шинного Клубу ви зможете підібрати продукцію, вказавши точні параметри конкретно свого транспортного засобу. Це дозволить вам швидко знайти потрібні товари, після чого ви можете зв'язатися з постачальником безпосередньо. Завдяки цьому вам не доведеться шукати магазин шин і дисків, оскільки на нашому сайті ви відразу знайдете всю необхідну інформацію.

Наша платформа показує актуальну наявність продукції у постачальників. Ви напряму купуєте товари безпосередньо у постачальника. Ми не надаємо послуги дропшиппінгу і не встановлюємо націнок, бо вся інформація надається безпосередньо постачальником. Завдяки цьому виключаються проблеми, пов'язані з комунікацією через посередників.

На ринку України присутні понад 600 постачальників автомобільних шин і дисків. Шинний Клуб пропонує вам перелік з більш ніж 1,2 млн шин. І все це — на одній платформі.

Ви можете не тільки підбирати постачальників по авто, а й вказувати точні параметри товарів, які вас цікавлять . Користуючись нашою системою фільтрів, ви зможете швидко і результативно знайти цікаву для вас продукцію. Крім цього ви можете побачити територіальне розташування потрібного складу або магазину, де знаходиться потрібний вам товар.

Великий вибір акумуляторів

Наш сайт також пропонує широкий перелік постачальників акумуляторних батарей для транспортних засобів. Використовуючи фільтри пошуку, ви зможете знайти найбільш вигідні пропозиції конкретного бренду: пристрої з потрібною ємністю, пусковим струмом, типом електроліту і корпусу. Те ж стосується додаткових параметрів — діапазону цін, розмірів АКБ, напруги та полярності.

Переваги TyreClub

При бажанні ви можете не тільки порівняти ціни на шини, диски, АКБ, а й особисто придбати продукцію в магазині, на складі або в точці видачі конкретного постачальника. Для цього наш сервіс надає карту, на якій вказані адреси розміщення складів з продукцією, виробника, який вас цікавить. Якщо ви співпрацюєте з певним постачальником або працювали з ним раніше і залишилися задоволені досвідом, на нашій платформі передбачений розділ "Склад постачальника". Завдяки йому ви зможете знайти та підібрати продукцію тільки зі складів конкретного постачальника, ігноруючи інші пропозиції.

Незалежно від того, який спрямованості у вас магазин дисків та шин, ви знайдете у нас не просто товари, які підходять для певного авто. Ми надаємо інформацію про продукцію різних типів:

  • Легкові, позашляхові, легковантажні, вантажні, а також шини для мототехніки та квадроциклів.
  • Індустріальні, кар'єрні та с / г шини — для спецтехніки.
  • Литі легкосплавні, сталеві, ковані, включаючи оригінальні та ексклюзивні диски.

У нас також є карта шиномонтажів. Купивши та встановивши на автомобіль шину у постачальника, можна виключити ситуації, коли недосвідчені працівники псують товар і звинувачують у цьому виробника.

Що вибрати: бюджетний бренд або відомого виробника

Наш сайт шин і дисків надає інформацію про більшість постачальників України та їх пропозиції. У Шинному Клубі ви знайдете як бюджетні бренди, так і відомих виробників автомобільних покришок і дисків.

Остаточний вибір залежить від вас:

  • Асортимент бюджетних брендів, як правило, не дуже широкий, проте такі виробники зацікавлені в розвитку. Постачальники можуть пропонувати потенційним покупцям приємні знижки або влаштовувати вигідні акції, особливо на оптові замовлення. З бюджетними брендами, як правило, легше домовитися про зниження вартості шин і дисків для автомобіля, наприклад, уклавши договір на тривалу співпрацю.
  • Відомі бренди дорожать своєю репутацією і розраховують на довгострокову роботу, тому вони теж можуть пропонувати знижки постійним клієнтам. При цьому їх продукція завжди буде сертифікована, а товар відповідає високим вимогам і стандартам, щоб не поступатися в цьому плані конкурентам.

Крім цього, під час продажу шин і дисків, кожен з постачальників може пропонувати:

  • Можливість купівлі товару в кредит або оплати замовлення частинами.
  • Безкоштовну доставку як великих, так і дрібних партій шин і дисків.
  • Вигідні умови співпраці — швидке постачання великих партій товару, прийняття участі в тендерах, сезонні знижки, доставка під замовлення тощо.

Зверніть увагу, що у кожного постачальника індивідуальні умови, тому вирішивши купити в Україні шини та диски, уточнювати інформацію слід безпосередньо у продавця.

Додаткова перевага полягає в тому, що постачальник є офіційним представником бренду. Він володіє повною інформацією про реалізовану продукцію, тому зможе надати вичерпні відповіді на ваші запитання в ході персональної консультації.

Оскільки постачальники є дилерами великих заводів виробників, вони готові розглянути будь-які варіанти співпраці, пов'язані з продажем дисків, шин і АКБ.

Як підібрати зимову і літню автомобільну гуму

Для літа і зими автовласники вибирають покришки відповідного типу, але причина полягає не тільки в наявності шипів і малюнках протектора. Головне — це склад гуми, особливості протектора, кількість шарів і багато інших параметрів.

Всі шини мають певну ширину, висоту (процентне значення від ширини), посадковий діаметр, а також різні індекси швидкості та навантаження. Останні підбираються залежно від умов експлуатації авто, а також можуть перевищувати заводські параметри. В іншому випадку різко збільшується ризик передчасної поломки або аварії на дорозі. Сезон, для якого призначені шини, має не менш важливе значення.

Зимові моделі

Зимові шини виготовляють зі спеціальної м'якої гуми, яка не твердіє за мінусової температури навколишнього середовища (нижче -7 ° C). При цьому в зимових покришках ламелі послідовно змикаються під час кочення шини. Через це виникає ефект "присоски", що дозволяє автівці бути більш стійкою під час їзди на льоду. Якщо взяти літні шини, домогтися цього не вийде через те, що склад такої гуми робить її більш жорсткою.

Літні моделі

Літні шини оптимізовані для їзди за температури вище + 7 ° C. Асфальт може нагріватися до +60 ° C, тому шини виготовляють таким чином, щоб вони забезпечували автомобілю надійне зчеплення з дорогою, керованість, стійкість на поворотах тощо.

Демісезонні моделі

Демісезонними називаються покришки, які можна використовувати як взимку, так і влітку, проте діапазон допустимих температур дуже обмежений. Такі всесезонні шини можуть втрачати свої властивості при занадто високих чи низьких температурах. З огляду на склад гуми, такі покришки оптимальні для використання тільки навесні або восени.

Які диски вибрати на авто

Диски теж вибирають за шириною та діаметром, відповідно до параметрів автомобіля, однак важливий і PCD — діаметр окружності, в якій просвердлені отвори для кріплення. Перше число означає кількість отворів, а друге — безпосередньо діаметр. Параметр ET — це виліт диска по відношенню до маточини. Оптимально, якщо виліт відповідає заводським параметрам, тому що в іншому випадку автомобіль може заносити, в кермі будуть відчуватися удари або поштовхи та інші незручності.

Сталеві диски

Є найбільш поширеним типом дисків. Вони порівняно дешеві та прості в ремонті, а також відрізняються безпекою, бо не руйнуються при ударі, а тільки деформуються. У них велику вага і, як правило, не дуже різноманітний дизайн.

Литі диски

Відрізняються різноманітністю дизайнерських рішень, але при зносі в них можуть утворюватися мікротріщини, що згодом може привести до їх розколювання. Литі диски більшої товщини більш надійні та стійкі до зносу, однак через це збільшується їхня вага.

Ковані диски

З огляду на технології виробництва, у таких дисків не дуже презентабельний дизайн. Однак вони є найбільш міцними та стійкими до корозійних утворень. Ковані диски можуть витримувати навіть дуже сильні удари без подальшого руйнування, що відбивається у вигляді високої вартості таких товарів.

Який акумулятор вибрати для авто

Автомобільні акумулятори мають безліч параметрів, але основними є ємність, пусковий струм, а також тип електроліту і корпуси (азійський або європейський). У тому числі важливо звернути увагу на напругу і полярність:

  • АКБ з напругою 6 В використовуються переважно в мототехніці, а 12 В — стандартна напруга для більшості автомобільних акумуляторів будь-яких призначень.
  • Посадкові місця під акумулятор можуть відрізнятися, тому установка в автомобіль АКБ з неправильним розташуванням клем (полярністю) буде неможливою.

Завдяки нашому сервісу у вас буде можливість купити шини, диски, АКБ в Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Запоріжжі, Львові, Вінниці, Житомирі, Чернігові, Херсоні та інших містах України. Пам'ятайте, що умови у різних постачальників відрізняються, тому уточнюйте нюанси оплати, доставки та іншого — безпосередньо у дистриб'ютора.