• Innovaties van vandaag en morgen.

    ‘Groene’ producten met een duurzame toekomst.

  • Op maat gemaakt.

    Flexibele denkwijze en maatwerk richting uw wensen, dat is Groenovatie.

  • ‘Groene’ Technologie.

    Duurzame en milieuvriendelijke producten.

  • Beste prijs-kwaliteitverhouding.

    Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs en dat met uitstekende service zoals op ieder product 2 jaar garantie.

Over Groenovatie

Diensten

Groenovatie is uw partner in duurzame en energiebesparende, groene oplossingen. Uw partner in het aanschaffen én aanbrengen van LED verlichting, energiebesparende raamfolie en alles wat met groene oplossingen en duurzame producten te maken heeft. Wij helpen u graag van het begin tot het eind.

Lees meer over onze diensten…

Werkwijze

Groenovatie analyseert eerst uw behoeftes/vereisten waarna we u een passend advies (inclusief berekeningen) presenteren. Na het leveren van onze producten blijft u sowieso met ons verbonden door de minimale garantie op onze producten van 2 jaar. Ook staan wij na de levering ook tot uw beschikking als u nog vragen heeft. Met onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat onze (licht)projecten meer dan voldoen aan de (NEN)norm en wettelijke eisen.

Lees meer over onze werkwijze…

Missie & Visie

Onze missie is het voorzien van duurzame, energiebesparende oplossingen aan alle bedrijven, organisaties en instellingen. Tevens hebben wij een webshop waar zakelijke en particuliere klanten LED verlichting kunnen bestellen. Het stimuleren van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staat bij ons centraal.

Lees meer over onze missie & visie…

Heeft u advies nodig, of wilt u een (licht)berekening laten maken om inzicht te krijgen in hoeveel u kunt besparen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Contact!

Enkele Projecten

Onze Webshops

Ledshop-Groenovatie.com

LED verlichting en LED lampen voor de laagste prijs!

LEDshop Groenovatie is dé webwinkel als het gaat om (dimbare) LED lampen en (dimbare) LED verlichting. Alles wat u op dit gebied nodig heeft, vindt u hier in onze webshop terug. Wij weten u een ruim assortiment van LED verlichting en armaturen aan te bieden, allen voor een uitstekende prijs en van hoogstaande kwaliteit. Om u veilig en vertrouwd online te laten winkelen, is LEDshop Groenovatie ook lid van Thuiswinkel Waarborg en Ecommerce Europe Trustmark.

Naast groothandel zijn wij ook specialist als het gaat om duurzame groene producten. Door een directe lijn met de fabrikant kunnen wij u prijzen aanbieden die veel lager zijn dan die van de concurrent. Zowel zakelijke als particuliere klanten zijn bij ons van harte welkom.

Lamp1.nl

Lamp #1, de nummer 1 in lampen!

Bent u op zoek naar mooie lampen van deze tijd? Daarvoor kunt u op Lamp1.nl terecht. Naast een uitgebreid assortiment aan lampen, hebben ook alles te koop wat met lampen en verlichting te maken heeft. Dit alles uiteraard voor uiterst scherpe prijzen. De LED verlichting die u via Lamp #1 koopt zorgen ervoor dat u veel energie gaat besparen. Wij willen bedrijven, organisaties, instellingen en meer inspireren en stimuleren om maatschappelijk verantwoord te gaan ondernemen (MVO). En natuurlijk willen wij alle huishoudens in Nederland graag een heel stuk groener en kostenbesparend zien.

Ook in deze webwinkel vindt u de scherpst denkbare prijzen en bieden wij u hoogstaande kwaliteit en een geweldige service. Onze helpdesk zorgt ervoor dat al uw vragen beantwoord worden.